Återkommsten av den fantastiska webcamramen.




Gästspel av Cissikatt.

Dagens Pärla.

Till Magnus när jag följde med dem ut när de skulle röka och han undrar om jag inte ska ta på mig skor. (Är även en aning förfriskad
Bunny - Vem behöver skor när det finns mark.
Det är fullkomligt logiskt. Jag lovar.

Påsk.

Var så nöjd med mitt påskpyntande inför middagen så var tvungen att visa upp lite.


Varmt.

Har varit mega varmt de senaste dagarna, så himmla skönt. Har varit mycket i Slottsskogen och glassat runder. På skärtorsdagen var det lite påskkalas här med mina älklingar. Var skoj att ha folk på besök, och det var inte klagomål från våningen nedan ;). Efter det så vart det Rosa Kalas hos Sanne. Jag hade världens glittrigaste och rosa ögonskugga som btw var skit svår att få bort. Vi sjöng singstar och sen gick vi ut på Gretas. Kände verkligen att jag hittat my place där haha. Grets är btw en gaybar som spelar en massa schlager och Eurotrance, dansade helt galet mycket. Och i all randomness träffade jag Rickard. Han blev anningen förvånad av att se mig och jag han, sen dansade vi på scenen en stund.
Igår var det parkhäng igen med grill. Massa mys. Och jag och joakim tyckte det var så gott med grillat så vi köpte oss en liten minigrill och satte oss ute på den lilla gräsplätten nära lägenheten.
Tänkte lägga upp lite bilder sen på lägenheten så ni får se, men just nu är det inte sådär värst städat.


Lite egobilder bara, jag med nyfårgat lila hår, "första-vårdagen-outfit" och TRON!


Joakim och Cissi matchar.


Soot hänger och Cissi fotar.

Dagens pärla.

Soot - Wat.......
Jag - Is awsome Mjausång.
Soot - Jag fick hjärnblödning.. :(
Jag - Av kärlek C:

Jag och Soot på msn efter jag skickat Nyan original song till honom.


Snuva.

Mjaooo. Det är sjukt svårt att skriva hemtenta när man bara snörvlar och hostar och desutom hela tiden sneglar bort mot RuPauls DragRace.


Snart.




Snart ska jag komma igång, snart ska jag börja, snart ska jag ta tag i det. Hejja hejja hejja. Men så trött.



Men först lite frukost.



Ahhhh the Coca cola, It gives my brainymeats power! Lets do this bitches!



Kafferast?

Bitches be crazy.

Och så fick man för sig att gå till Rockbaren. Jag skyller helt på Cissikatt! Inte för att jag gjorde något särskilt den kvällen. Satt i myskläder och kollade på "Talang". Efter att ha vunnit över min lathet gav jag mig ut på stan. Vid tio tiden var vi inne. Vi gick en runda, först på ovanvåningen och sedan där nere. Kom fram till att det inte fanns någonstans vi faktisk kunde prata på. Men som tur var finns det sittplatser i trappa mellan våningarna och där var det lagom volym. Sedan satt vi där resten av kvällen. Ganska gött måste jag säga.
Vi lyckades prata med en väldigt underlig norrlänning om olika animer, quotade "It-crowd" med en annan, gick på den mest söndriga toaletten i världeshistorien.
De två händelserna som stog ut mest dock var när jag fått en mintu shot av Cissikatt, men klarade inte av att dricka den så hälde lite i mitt vinglas, sen resten i hennes. Precis när jag gör detta går ordnigsvakten förbi och glor på mig med stora ögon. Kollar på honom och inser var som han tror jag gör.
Mr Ordningsvakt - Eh... Ok, du hälde inte precis ett pulver i det glaset va?
Jag lite smått panikslagen - Nej, jag lovar det var mintu! Jag lovar! Vill du lukta.
Vakten - hehe jo jag fattade det sen, men jag håller ögonen på dig.
Jag ler lite oskyldigt.

Efter det gjorde Cissi det coolaste någonsin.
När vi snackade med Norrlänninngen säger han plötsligt ett namn som tydligen är från bibeln varpå cissi börjar berätta denna historian. Efter ett tag märker hon att hon inte har någons uppmärksamhet och säger "Det kanske hade varit med effektfull om jag hade krossat glaset i min hand" så hon håller upp det och visar, och nog fan krossades det. Alla blir tysta och sirrar på henne. So dont mess with Cissi! Stackarn menade ju dock inte att göra det påriktigt och fick massa småsår i handen och fick springa till baren och be om papper. Men hon överlevde to see another day.



Adina Fohlin.




Sitter och kollar på bilder på Adina, Apoliva tjejen. Var ju en big thing för länge sen om att hon var så läskig i reklamen. Men jag tycker bara hon är schnyyyyg. Speciellt i den nyaste. <3

Dagens Pärlor.

"- Information gånger tre – folk är dumma i huvudet – var tydlig jävligt tydlig."

Peters anteckningar från dagens föreläsning.

 

Föreläsaren - ”Dom som ville gå här och trampa hade redan dött.”

Tony Axelsson i frågan om problem med att ha öppna utgrävningar.


RSS 2.0