Inte bitter.

Suttit och gjort klart mina skisser som jag ska renrita imorgon. Förra veckan spenderades på Sundsby säteri. Det regnade och blåste en massa och vi fick vara ute och mäta skit. Inte min bästa vecka. Desutom pga detta kunde jag inte följa med till London. Sadness och sorrow. Jag gick glatt (not) säge hejdå till Bea, Svanis, Soot, Cissi och min älsklingsräv på bussationen istället. Sen en kvart senare åka till Sundsby igen. Men men, fick mysa med Martina, Lina och Brian istället :D. Vi åt en massa mat och godis och kollade på film.
Hoppas Joakim köpt med en massa fina saker till mig som plåster på såren. Kommer bli riktigt bitter om han inte gjort det!
Som sagt, renritning denna veckan och efter det nån dag ledigt för att sen åka till Danmark i 4 dagar med klassen.
Fan livet går lite väl fort just nu..


KOLLA VAD FIIIINT, på Sundsby Säteri.


Spraya.

Här är nått ni kan göra om ni har någon tråkig sak, har inget att göra och har en massa tålamod (eller god syn och skills with a scalpel).


Gjorde detta med ett vanligt papper men hade säkert varit bättre att göra det på ett styvare papper, men jag är en stressig pysslare. Bilden är en Banksy tror jag.


Tada, köpta en spray som ska användas på bilar. Inte så farligt dyrt, finns på typ CLEAS OLSSON, DADADdaddadadAdd!!!

SCHNYGGT!!

Dagens outfit!




I put the firce in Bebbygelseuppmätning....s...ficeness.....DISH!

Livat.



You know it.

SÅ VÄRT.

Fan, fatta bäst att står i regnet i en halvtimme och vänta på någon som inte dyker upp. Så jävla win. Efter att vänta onödigt länge på tåg så kan detta vara det roligaste som finns i världen. För det är ju inte som att jag har bättre saker att göra eller det är stor chans att man blir sjuk när man står i regnet eller så.

Finfin dag.

Dagens pärla.

Föreläsnig igår kom en av lärarna på besök och förklarade vad hon jobbade med. Hon var specialist på puts. Vid frågan varför hon forskat kring detta var svaret för ingen annan ville, men sen kom hon fram till:
"Puts är det mest interessanta som finns."
Så nu vet ni det.

RSS 2.0