Kigurumi

Jag vill nog ha en Kigurumi, tänkt att glassa runt i en sån i sommar och bara vara jävligt lyxig. Jag hade fått alla vänner. (Förutom om jag hade haft den som ser ut som Gizmo, den är bara obehaglig) Fast hade jag velat ha en så skulle det varit en som såg ut som en Highland cattle. Då hade det varit bäst.



Slår vad om att dessa människorna har massor av kompisar. Bilderna från Kigurumi store.


Men inget hade slått detta.

Bio Shock Infinite.

Kännde mig väldigt skeptisk först när det kom fram att de skulle göra ett nytt Bio Shock spel, trots allt blev jag djupt besviken på 2an, även fast den var väldigt väldigt vacker var det inte samma känsla. (Den är det stora skor att fylla för de är het klart ett av de bästa spelen jag har spelat= Till Infinite har de tagit en heöt ny riktigt, upp i luften, och efter att ha sett en teaser och lite gameplay så är jag mega HYPE.
Det är en väldigt vacker miljö, man känner ju dock igen mycket av konceptet från de andra med de politiska intrigerna och crazy folks, men jag tror att det kan bli riktigt bra. Dock kommer inte spelet förens 2012!!! IIhhihihi
WANT.


OMG Ligga!

Ja, tack. Daenerys <3




Är liiiiite hooked på Game of thrones. Olidligt att behöva vänta 1 vecka på ett nytt avsnitt.

Duktig Flicka.

Det råder stort Duktig Flicka komplex här hemma. Jag springer runt och städar och fixar och har mig. Igår vek jag alla kläder i gaderoben och matchade strumpor. Jag diskade även alla smutsig disk och vädrade sängkläder.
Idag började jag kl 8 med att tvätta fönster. Så sjukt mycket fönster vi har nu. (Jag lovar bilder snart när det är färdig snoffsat). Ringde även Stena o fick nya gardinbeslag. Nästan alla de gamla är sönder, det enda tråkiga är att vi inte kan ta ner de gamla för de är fastbultade i väggen vilket kommer ge stora hål om vi tar ned dem. Lagom skoj. Så det blir till att sätta ovanför och täcka det med gardinerna.
Ska strax göra mig klar för att träna med, som den lyxhustru jag är måste man ju såklart hålla sig i form. (Tja hade jag varit lyxfru kanske jag inte hade behövs tvätta fönster själv, borde nog prata med Joakim om detta).
Ev blir det att agera läxhjälp med till Sanne som lyckats hosta sönder ett revben den stackaren.


Dagens I-lands problem.

Varför är det alltid så att det antingen blir förmycket mjölk eller förmycket flingor i skålen. Antingen blirman kvar o måste dricka det överflödiga nu lite sötsliska och ljumna mjölken eller äta resten av de kläddiga flingorna.
VARFÖR!

Hell yeah.



HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Nu har jag lämnat in arbetsproven. Jag har så mycket tid så jag vet inte vad jag ska göra med den. Pilla naveln, lätt. (om det inte var så att det är sjukt äckligt att pilla i naveln)

Mjau och Mjau.

Martina Fejksmilear och jag går sjukt in för det. Men är vi inte pweddi?


Kulturväskan.

Ett tag sen var jag tvungen att göra en kulturväska, som jag skulle fylla med vad jag ansåg vara kultur, och små enhörningar o glitter och regnbågar höööööhjjhöö....................... Hur som. Bestämmde mig för att göra ett laptop fodral och sen en power point presentation (och fylla den med alla mina hopes and dreams....).




Ego.





Kände mig lite snoffsig i helgen, kände mig tvungen att dela med mig av det. Mjau!

Want.

Ja tack. Älskar pennskjolar, synd bara att den är en massa överpris (enligt mig) 599:-

Geif plx!

 

 


Men idag är det kalas.

Jag har 3 arbetsprov att göra. på 2 veckor. Sen har jag en av 3 slut uppgifter att bli klar med inom den tidsramen med. Life is fun. Zero life for me. See you from Beyond the grave!!!!



Men ikväll är det kalas.


Inget kalas just nu.

Ush, just nu känns det ite som att livet är något vidare. Eller ja ska inte klaga egentligen. Men tror är mitt inne i en liten depp håla som man ska dra sig upp ur. Det är så många som är så ledsna, sjuka, mycket att göra i skolan. Min mage är elak och ryggen är elak. 3 st examinerande delar i denna kursen som bara är några korta veckor och nervös inför körskolan.
Idag desutom helt randomly blev en föreläsning flyttat för föreläsaren fick en allvarlig allergisk reaktion. Den blev framflyttatd några timmar, men lixom.. wat?
Nä, blä helt enkelt.

Desutom. Var tog det fina vädret vägen, det har snöat, regnar och blåst, sen sol och sen regn igen. Tråkväder.

Nu fick jag tillbaka min tenta. Blev godkänn. och det är ju JÄTTE BRA, men..... Kändes som jag jobbar jätte hårt med den, och den kritiken jag fick var det som jag försökte jobba med. Det kändes helt enkelt blärgh. Desutom fick vi max antar sidor vi fick skriva på vilket gjorde det svårt att få plats med Kerstin "så att säga" Gunnemarkt bifråga i hennes låååånga jobbiga tenta fråga..



fiejfoiroiejvoiae orvoepr oer verkkdbölk,x
df

d
d
gb
wrybtojö



RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE..


derp

Metadon.

Åh, så fruktansvärt trött på alla tidningar och deras töntiga "slipp sötsuget på 10 dagar" eller "bli av med sockerberoendet för gott". När jag läser dessa känner jag bara, shit vad dessa människorna måste ha självkontroll, för jag hade aldrig klarat av det där. Så fort jag inte hade fått, hade jag velat ha till det började blöda ur mina ögon och mitt huvud hade exploderat. När det kommer till Coca cola har jag ingen självkontroll. "Försök äta frukt när du känner dig sugen" Jaha, ska man säga till heroinister att äta en cigg när de känner sig lite sugna.
Jag går och väntar på mitt Coca cola metadon, och jag lovar, det finns där ute! Men hade vi fått veta om det så hade ju såklart alla tagit det för att bli snyggare och smalare och inte låta våra tänder ruttna av. DET ÄR EN KONSPIRATION! Fuck you Coca Cola CO. och er tasty tasty drink.


RSS 2.0