Denna bjuder jag på.

LolitaBunny! Zomg.. Fick låna en klänning av CissiKatt som jag sen pajade dragkedjan på eftersom mina boobs är anningen (Lulz) större än hennes. Men kände mig nog lite söt ändå.

Denna bjuder jag och CissiKatt med på (eller jag har inte frågan henne men gör det ändå muhaha)


Nördar på föreläsning.

Naiv som man var trodde man att denna föreläsningen skulle vara till nått. Men nope, hon bara gör en massa reklam för deras jävla museum. Istället sitter jag och nördar mig. Och eftersom jag blivit en total serienut på senare år och äter upp allt från DC (Marvel not so much tbh) lolade jag lite när jag läste denna: Värsta serie skadorna.
Jag är iallfall pumped inför batman filmen som förhoppningsvis kommer snart. Bane ska vara med som har blivit en av mina favoritkaraktärer. Är rädd dock att de inte kommer göra honom "stor" nog. Exempel: Venom i Spiderman (skäms på dig Sam Raimi!!), eller bara göra honom korkad som i Batman and Robin.


Lägenhet.

Oha oha! Vem har fått ny lägenhet. Jag och min karl såklart! Dish!!!!
4a på pennygången för 5800 inte illa må säga.
Sen har jag även skrivit in och betalat intensivkurs på Majornas trafikskola. Dish dish!!
Och så har man även skickat in en fancy ansökan till ett fancy jobb (tack för hjälpen Maggs) DISH DISH DISH!!
Nu väntar 3 månader i fattigdom med dubbel hyra men det kan det vara värt.

Tummen upp!


Cher.

Är det någonsin någon som tänker på hur galet snygg Cher brukade vara in Ye olden times.  Lite roligt för när jag kollar bilder på min mor som ung kan jag se vilken tid hon har tagit inspiration från Cher hehe.


Muffins.

Muffins är så jävla överskattat. Cupcakes med. Töntigaste kakan någonsin.


Laaaaaaame




Dock söt avatar från iamyourleader på deviant :3

Tenta.....Skriva...Rage.

Då var det dax för mig och min gamla vän tentaångesten att gå han i hand. Denna tentan handlar om Förvaltning och Lagstiftning. Fruktansvärt osexigt. Vi har ett kompendium på sådär 200 sidor med bara lagtexter som ska med på tentan för att hjälpa oss svara på texter. känns väldigt meh :C.
En rolig sak jag tänkte på igår när jag satt och läste ett var våra kompendier var hur fruktansvärt pretto universitetet är, eller kanske bara vuxenvärlden i allmänhet.
Läste 20 sidor om att "samverka" vilket känns som ett finare ord för grupparbete. i 20 överanalyserade sidor med massa fina långa ord förklarade hon hur man ska respektera varandra för att det ska fungerar att samverka, och ibland kommer man inte överens. Självklart var det inte det enda som det stod, det stod om vem som bär ansvaret och hur det kan påverka "samverkan" och pengars roll.
Men det kändes lite som att ordbaja om vanlig vett och etikett. Jag tycker bara det är lite tramsigt att man behöver skriva finare än nödvändigt. Men det kan ju vara för att jag är bitter över att konstant få höra att jag skriver för kort.
Man kan skriva "Bollen är röd" eller så kan man göra som på GU "Det cirkulära objektet som vanligtvis används i unga barns pedagogiska lärolekar avger en nyans påminnande om den klassiska färgen av falurödfärg, ett kulturarv enligt många."
Fast sen kan det ju vara många som inte fattar dethär med vett och eticket. Som går på GU, och då måste man ju rikta sig till den publiken. Dock känns det de som läser den texten och tar till sig den är 55 + (Tänker på en viss sådan tant i min klass som alltid känner behovet av att säga att föreläsningar är tråkiga eller dåliga till föreläsarna, när de håller på att föreläsa. Antar att hon känner att hon har "rätt" till att vara en total bitch för att hon är äldre eller nått..."
Sen kan det ju också vara så att jag inte är särskilt bra på att varken läsa eller skriva akademiskt. Men jag är uppväxt i generationen där datorn kom och man började vänja sig vid det språket och gymnasiet var en helt annan sak än vad det är idag.
90-talister är så fruktansvärt drivna. Små blondinbella kopior, cityungar, modebloggande, lattedrickande, minivuxna som är så hungriga att de nästan skapar sitt första företag när de är 15. Men de är berädda på de krav som ställ på dem. Jag tror vår generations skolor var lite lätta på oss. Men det är jag glad för, för när jag slutade gymnasiet var jag ändå fruktansvärt skoltrött och behövde en paus. Men samtidigt i den veva så hade de princip tagit bort all form av lärlingsprogram. Sådana saker har kommit tillbaka igen men de ligger ofta på gymnasienivå vilket jag inte har tillgång till. Såklart finns det KY utbildningar men känns som man hade haft en bättre star om man haft detta som något tt läsa på gymnasiet.
Och jag håller med Maggs om att det är totalt uppfuckat att ändra på högskoleprovet för att inte göra det så lätt att komma in på Chalmers. Men vi som inte ska läsa tekniskautbildningar då? Eller som inte haft läst matte på vääääldigt länge, och samtidigt var en generation där det inte var trissat i vår hjärna att när an gör högskoleprovet så kommer hälften vara matte.
Antar att jag inte borde klaga eftersom jag inte tänker göra högskoleprovet, men jag tycker det är orättvist. Tekniska utbildningar är inte det enda som är viktigt.

Vafan var det jag snackade om. Gick på värsta ragetypeen där visst.

Just det att skriva. Jag antar att jag borde bara bita i det sura äpplet och läsa mig att skriva. Men då tycker jag det borde finnas fler möjligheter till att lära sig. På denna nivån antar folk att du antingen vet hur du gör det eller så är du dum och borde inte gå på universitetet. Det är lite den känslan jag har fått. Har man som jag jobbar innan man började plugga så har man glömt bort allt detdär, och det kan känns (såklart inte alla) att vara uppväxt med internetspråk har fördummat vårt skrivsätt. Allt är kort information och avänja sig på det är svårt. Och det enda jag hör är hur besvikan våra lärare är på våra dåliga tenta-resultat och på det dåliga språkbruket. INSE: vi är lite dumma men hjälp oss då att forma det till en nivå ni vill ha. Kör inte på den gamla vanliga visan "Detta är universitet ni borde veta det här". Inför fler kurser i att skriva akademiskt. För en "föreläsning" på ett år och ett kompendium (skrivet på akademiskt språk) kommer inte räcka.

Självklart är saker vad man gör det till, och jag klagar vanligtvis inte: Jag vet vad jag msåte jobba med angående mitt skrivande: Men ibland är det skönt att få beklaga sig. Nu ska jag fördjupa mig i "Den offentliga makten" På tal om pretto.




Föresten så ska vi söka n lägenhet imorgon .. Wiiie :D


Dagens Pärla.

Dagens föreläsare - ”Man åker dit och så är man där en stund”

I frågan om vad man egentligen använder byggnader i Luleå kyrkby (ett världsarv.) Då man inte får förändra något i husen men de är ändå privatägda.


Vi är skadade.

Joakim - Vad är det?
Jag- Jag e Mjautrött....
Joakim - Men gå och Mjaua då?
Jag - Men jag Mjaua dig.

Efter det kollade vi lite underligt på varandra och så gick jag och sov. Tror vi måste jobba lite på vår komunikation.

Vissa butiker.

Tänkte lite på dethär med att vissa lokaler är bara dömda att slå igen vad som än öppnar där.
I Sjöbo fanns det hur länge som helst ett bageri mitemot blomsterboden. När den tanten gick i pension så har det huserat ex antal butiker där som har slagit igen.
Det har varit: Barnklädesbutik, indiskbutik, healingcenter, massagställe, nagelstudio, antikhandel, "mosters-ting", sälj-köp-byt butik och nu är den bara stängd...
På ett annat ställe har det varit: Taxiaffär (sånna neonbyxor) vetrinärstation, taiaffär, ostaffär och nått annat jag inte minns nu. Just nu är det arbetskläder där.
Väldigt länge hade vi en affär (nästan 5 år) nått som hete The Penniefarbin shop som sålde engelskt tee och porslin. Jag kan ju för allt i min värld inte förstå hur denna affären inte kunde överleva i Sjöbo. Det känns ju som ett ställe med stor behov av engelskt porslin...
Detta stället blev sen taxi, efter det pizzeria .. Nu är det rivit. Denna pizzerian har flyttat till ett gamalt cafe.

california blonde.

Håller på att låta håret växa ut, men såklart går det sjukt långsamt. Fick klippa av det igen efter att det hade blivit ganska långt men......jag hade hockyfrilla så det fick klippas. Just nu är dock det väldigt fint i färgen, väldigt ljust men eftersom jag inte kan hitta min blekning längre, det enda som biter på mitt hår och samtidigt är ganska skonsamt börjar jag bli lite fundersam om jag kanske borde färga.
Skulle vilja ha den färgen som Lauren eller Whitney från the Hills (LOVE THAT SHOW, i know det är inte en bra sak) lite mörkare blond med naturliga slingor (eller onaturliga eftersom de måste färgas fram ^^).
Hade varit skönt att inte behöva slita så mycket på håret.


Kärlek <3

Ramlade in på denna sidan randomly för nån dag sen. Ahhh! So much cuteness. WANT!


Från: The Vintage Doctor

"Founded on Ebay in 2003, The Vintage Doctor is a one-woman operation run by designer Sarah P., aka 'Doc'."

Btw modellen -> This is Kato
Som Björn visat mig eftersom han är värsta stalkern ^^. Jag hade inte klagar om jag hade sett ut som henne.


Min kropp hatar mig.

Jag kan inte hitta nån annan förklaring än det. Just nu har jag haft riktigt illa magkattar i ca 2 veckor och det känns inte som pillerna hjälper ordentligt. Självklart är det ingen nyhet för haft magproblem sen jag varit liten men det brukar ordna upp mig när jag får mina piller för det eller så löser det sig själv efter ett tag men nu har det varit riktigt illa. 
Jag vet egentligen vad det beror på men vägrar inse det. Mycket är ju verkligen stress. Jag ÄR sjukt stressd just nu, massa krav i skolan och jag vill verkligen prestera och samtidigt ska man göra val om vilken inriktning man ska ta.
Men.....Mycket är min överkonsumtion av läsk. Jupp.... Jag dricker massor och massor av coca cola och pepsi MAX. För att jag är beroende och dum i huvudet och inte lyssnar på min kropp.
GAH! Jag vill kunna dricka massa cola, det är gudarnas elexir och min lycka i vardagen (ok, kanske overstatement men ändå!! GOTTT!!) men nu har det nått dendär gränsen att det får helt enkelt vara slut.. eller iallfall skära ner.
Det är egentligen sjukt dumt att skriva detta för då kommer alla påpeka, jasså ojoj dricker du cola nu skulle inte du sluta?!??!
Men vill jag inte sitta där om ett halvår med ett blödande magsår måste jag minimera riskerna för det och nu blir det självkontroll DeLuX. Och bättre mat-val!
Har redan så mycket krämpor med min trasiga rygg och random mongo migrän, magen måste fungera bättre annars failer hela palatset. Känner mig lite som en gammal kärring som klagar på alla sina sjukdomar ^^
MAJJAUUJJ! Nu kör vi hejja hejja ......derp..
Dax för träning.


Ord.

Kom på ett nytt ord idag: Mysiskt. Det är som fysiskt fast mysigt.
Jupp. Det är sånhär jag gör på föreläsningar.
Jag har ingen anning om vad denna tanten snackar om.
Borde nog läst kompendiet.


Jupp.

RSS 2.0