Hoes.



Kollar igenom Boondocks igen. Kärlek <3

Äntligen.

Fantastisk bra musik. Äntligen något man kan relatera till och en person att se upp till. Fantastiskt.



Not: Utalandet kan innehålle en stor portion sarkasm. Hells yes.

Skulle vilja ha.

Jag skulle vilja ha lite mer tränade ben, armar och mage. Men har ingen ork.
Skulle vilja ha längre hår, megablont som jag inte behövde färga. Men det växer så långsamt och knastrar sönder av blekningen.
Skulle vilja ha en lite söt glugg. Mina tänder kommer nog korsa över varandra snart.
Skulle vilja ha fräknar för det är så gulligt, men har mest pormaskar på näsan.
Vaknade väldigt bitter imorse. Kan vara för att jag epilerat bena i 3 dagar och det är fortfarande lite hår kvar och gör ont som en muddafakker.
MEN!!!!!!!
Haft en fint helg, med en Björn på besök. Har pyjamasmyst, ätit massor av mat, varit i Lerum, fått tidigt födelsedagspresent.
Desutom hittat megaschnygg bild på Mange i gömorna:


Vackert eller hur.


Pixie porring it up, eller bara störd av påträngande papparazzin Joakim på nyår.

Mest aktiva sommarlov någonsin?

Nu har jag varit och kört på körskolan, men verkar inte gå så värst bra med planen att jag skulle köra upp i Göteborg. Antagligen kommer jag behöver göra det i Skåne, vilket suger för när fan ska jag få tid till det när jag jobbar? Men nu är det iallfall intensivkör i 3 veckor, sen blir det att börjar jobba den 27 juni, sen fram till slutet av augusti. Förhoppningsvis kan min Mor övervinna att åka bil med mig så jag kan hålla körningen igång, annars är det utkastade pengar känns det nästan som.
Tror inte jag haft såhär mycket att göra på ett sommarlov någonsin, inte ens när jag jobbade på bio. 7 - 16 varje dag i tommelilla. Ska även på två intervjuer nästa vecka (på samma skola) så wish me luck! Lite sad dock för såg att Timbuktu och Hoffmeastro ska spela på trädgårdsföreningen men det kommer jag antagligen att missa. Sad panda.

Grym helg.


GIFSoup

HA!

Idag tog jag en annan väg ner till korsvägen från Humanisten. Jag har sommarlov nu, och då gör man sånt busigt. (Det var föresten en omväg, lame.)

FUCK YEAH!!! Sommarlov, lite iallfall. SPANKY.


RSS 2.0