Dagens pärla.

Mor kämpar med att få upp flaskan i sin hand.
Jag - Jaha, med ciggen i munnen och flaskan i handen
Mamma - Jau... Sån e din mor.

Respect.

Alldeles för längesen.

Hur som helst, analys på första arbetsveckan som vaktmästare i Tommelilla!!!

1. Jag har inte ont på de ställena jag trodde dvs nacke och rygg, utan har istället fått megaont i mina fötter och händer. Detta är ju både bra och dålig. Bra eftersom hade jag börjat fått ont i ryggen hade jag varit oneeee sad panda, men dåligt för jag har lite svårt att greppa saker, och typ. Gå.

2. Man är inte bara vaktmästare, utan man är även fritidsledare åt de gamla i området. Blir väldigt mycket snackande om väder och sommaren och jobb och såvidare. Antingen börjar samtalet med, "Oj vad ni är duktiga som jobbar i denna värmen" eller "Ja, du vet, igår såg det fördjävligt ut därborte."

3. Jag trodde jag förstod Skånska, men mi arbetsledare. Lixom. WAT? Ibland fattar jag inte vad han säger. Sinnes.

4. Det har varit fruktansvärt skitvarmt. När vi hackade rabatter i onsdags var det 29 grader. Man blir som full i det vädret eller som en zombie, går runt stirrande ut i intet och bör saker lite halvdant. Det värsta var när vi skulle klippa en häck, och den var så lång så man såg inte slutet och stekhet värme. Tog en hel dag, efteråt hade jag blåsor och sår längst ner på tummarna. Fick även en träflisa i fingret som blev inflamerad. Opererade på mig själv (FUCK YEAH MED EN NAGELSAX!!).

5. Allt är inte dåligt, det är så härligt att vara i rörelse och ha saker att göra, för dagarna går fortare, och när jag slutar, visst jag är trött men har fotfarande energi och är på gott humör. Sen får man en sjukt bra workout och får vara i friskaluften. Åkte hem till Gbg nu i helgen för att se Metallica och Joakim överaskade mig med en renstädad lägenhet, popcorn, blommor och första batman filmen för "jag har varit så duktig". Livet är allt gött ibland.



6. Jag hatar nyponbuskar.

RSS 2.0