Dagens pärla.

Svanis - "Så om du tänker på det, desto högre densitet ett bröst har, detso högre borde det sväva.....Framför ögonen på dig..."

Efter en lång utläggning om varför inte småbröst trotsar tyngdlagen bättre än stora. Jo, men det låter väl rimligt. Vilket btw är SO kissie style.



Utmanad.

Detta fick man läsa imorse:
"# Linn: Linnsan, du kommer inte undan! Jag vill att du skriver ett inlägg där du berättar om de bästa minnena du har tillsammans med mig ;)
"

För det första måste jag säga att jag är absolut sämst på dethär med minnen, jag har dem, de är awsome men jag minns dem bara ibland lite spontant sådär. Men jag ska göra mitt bästa.

Min bästa minne av Magdalena, Magda, Mgott, Maggs, Fröken Johansson, Sockerpuff, Myrornas drottning.
Jag kan börja men mitt första minne kanske. Jag och fröken Johansson träffades på dagis. Detta var på det ljuva 90talet när jag hade världens största glugg, alla hade tajts med disney mönster (mitt var från skönheten och odjuret) och Magdalena var minst i klassen. Men trots att hon var minst var hon en väldigt bestämmd ung dam och hon tyckte att vi borde gifta oss. Så vi rotade fram kläder i utklädningslådan och promenerade genom förskolan. Hon i en klänning och jag i en svartkavaj och så nynnade vi på bröllopsmarchen. Jag är rätt säker på att jag skämdes som en hund då men detta är verkligen något som jag kan skratta åt idag.

Sedan hoppas vi fram till lågstadiet när vi sov över hos varandra som mest. Ibörjan var jag lite hemsjuk men det gick över sen, för det var så himmla rolig att sova över hos Maggs.
Maggs berättade de sjukaste historierna om en fis som skulle ut i rymden för allt hade dött av hans fisar på jorden, vi mimade till Euro Trance låter (Det finns tyvärr bildbevis på detta), sprang runt i deras enoma trädgård och uppe på banvallen. På vintern var det awsome att vara hos Maggs för att man kunde åka i backarna där bakom, och på sommaren kunde man klättra och bygga kojor i träden.

Under högstadiet drev vi lite ifrån varandra. Vi hamnade i olika klasser i 7an (jag bytade för jag ville inte vara i samma klass som WC för hon hade av någon anledning bestämmt sig för att förpesta mitt liv) till 9an men hälsade såklart fortfarande. Jag gick i värsta pluggklassen skulle jag vilja påstå, hehe fast det fanns ju en del undantag. Men jag är glad för hade jag inte gjort det hade jag inte träffat Bella the Best (som fast jag inte träffa like ofta eller kanske inte prata så ofta så ligger hon mig varmt om hjärtat) och så min Fina Lajna (Min Rosemary, fast vi kände ju varandra sen innan dock) och jag gick i samma klass. Även Ellen, Linn H och Sanna får vi inte glömma.

Helt plötsligt till Gymnasiet där min och Magdalenas kärlek återskapades. Jag hade här också hamnat i en klass som jag inte ville gå i. Jag ville gå med Maggs och det hade vi sagt innan, eftersom vi båda skulle gå Media. Så jag bytade och det var helt awsome. Även om Maggs och jag inte passade så super bra in i klassen så passade vi bra ihop med varandra och tycker helt klart att detta egentligen var en sjukt bra tid. Vi spenderade en massa tid på koppen. Jag hade utvecklat en sorts egen flummig stil på högstadiet och Maggs hade svart hår, och en mössa alltid nerdragen och en häftig rockig stil. Vi var the bomb! Många av de roligste minnena är från att vara på rörlig bild. Sitta och redigera och ha Patrik komma in och säga nått skämt som bara han tycker är rolig och sen han går ut igen innan man hinner reagera. Eller kolla på alla Silver avsnitten på VHS (!!) innan första lektionen. Crazy Luciafesten och driva runder.

Sedan flyttar Maggs till Göteborg och jag blir kvar i Skåne. Vi håller fortfarande kontakten, och så en dag kommer jag upp och hälsar på. Blir kär i staden och så börjar några års planeraden inför en flytt som tillslut blir av.

Det bästa med dig Magdalena är att vad som än händer så är vi vänner. Det kan gå ett år utan att vi pratar så är inget konstigt, och du är en av de få som kan få mig att skratta så mycket så jag nästan kräker. Så måste säga att de absolut bästa minnena jag har från dig är din humor. Cuz yo is funny girlfwnd!


vi kan vara så sjukt seriösa ibland!

(Shit vilken kass kvallitet på denna bilden -_-) bild som jag tog på Maggs under en fotolektion.




Fail.



Hehehe, Nej, Kawaii kan inte öppna en affär i Mälmö...

Dagens Pärlor.

Har bestämmt att jag ska börja plocka på mig "Svensson-citat", Tänkte kalla dem för "Dagens pärlor". Jag tycker det är fruktansvärt orättvist att man måste vara död och känd för att få sina citat publiserade på bilder, kläder och böcker och överallt. Som tavlor man kan se på gallerix med bilder på Elvis med hans låttexter. Mer Svensson citat till världen.

Och de första som får äran är:

Sanne - Nu tänker jag faktisk inte vara era vänner längre!
Sanne får dagens pärla för att om folk är taskiga får man faktisk sluta vara deras vänner, speciellt om de kallar dig för aborre. Ett bra vardags tips.

Men det får faktisk bli två:

Peter - Jag tycker om din mobilväska.
Detta hade jag iallfall velat ha tryckt på en mobilväska.

Gårdagens pärla.

Jag och Joakim är påväg hem efter storhandlandlandet.

Jag - Wow, den bruden hade en sån pinne som man håller på med den asiatiska kampsporten.. Eh vafan heter den nu. Öhh Kantana... Eller nått sånt.
Joakim - jaha.. Vad går det ut på?
Jag (demonstrerar) - Alltså, man ska slå på varandra med stora pinnar. Helst ska man slå varandra i ansiktet med pinnar.
Joakim (ser väldigt skeptisk ut) - Va?
Jag (lite besviken över sanningen) - Eller nog inte egentligen, men tänk vad häftigt det hade varit. In the face!


Och så en random bild på mig och Magnutar från nyår. Lubs.

Min morgon.

Jag åt en halv påse ostbågar till frukost, sen gick jag och tränade. Bakfull.

Ibland.

Ibland när jag har mina hörlurar på mig och lyssnar på hög musik så kan jag känna mig såhär cool.



såhär cool är jag egentligen.


Sånna problem man har.

-Gud vad dåligt ljus det är här...
-Eller ja, det är jätte bra ljus, men inte för min dator.

Fin får lida pin.

ÅHHH MIN GUD! Ahhh MOTHERLAND!
Jag är universums sämsta friskus. Nu har jag ju tagit tag i mitt tränande igen men fy fan vad jag har ont just nu. Förra veckan körde jag en massa pilates och fick ont i nacken och ländryggen men det är inget jämfört med den smärta jag känner just nu. Mina lår har totalt ballat ur. Såfort jag ska ta upp något från marken så dör jag lite och nästan ramlar ihop. JAG VILL BARA GRÅTA!!!!!!
När jag var liten så alltid mor "det går över när du gifter dig" vafan för jävla trygghet var det, jag är redan som en gammal kärring när jag rör mig, knackar och kräcker men nu åhhhh. RAGE!!
Varför har jag gjort såhär mot mig själv?
Mina lår, the hurt with the pain av 10 bengaliska tigrar, on crack!
Imorgon ska jag dansa zumba desutom. Det kommer gå fantastiskt. Jag lovar!

Tillägg på Att Mjaua.

Bajskatt = s. -en -er
1. en mjautistisk katt
2. En busig Sootkatt
3. en Martinakatt i sina sämre stunder

Rädsla.

Detta är exakt varför jag har en extrem fobi för tryckluft.



Stackars kvinna!

Livets orättvisor.

Att vakna kl 10 på en söndag (Senare än jag brukar) med en sprängande huvudvärk, trots att du tog det lungt på festen, gick hem i lagom tid och drack vatten och vätskeersättning innan du gick och la dig men ändå vakna med en sprängande huvudvärk. DET(!) tycker jag är rätt orättvist. Fuck you kroppen just nu.

Om att Mjaua.

Eftersom Mange tyckte det skulle vara en superbra ide för att hjälpa till att förstå mig ibland så kommer här en liten Mjau-ordbok:
Mjautastisk - När allt är fantastiskt überbra, ska säga väldigt högt och nästan lite galet.
Mjautistiskt - Motsatsen till Mjautastisk, ska sägas långsamt i en monotom röst.
Mao mao - Kort och enkelt, betyder jaja, eller okej då.
Maaauuuoooo! - Men snällaaaaaaaa...
Mjau Mjau - Används som hälsningsfras eller när man ska säga hejdå.
Uuuuäääähhhhhhhiiiihhhhääääääaa!! - Detta är dock bunnyspeak och följs av att man ligger ner och rullar runt i ett försök att få uppmärksamhet.
Sedan kan man använda sig av ordet katt för att beskriva hur man känner sig just nu eller vad man gör - Att vara en finkatt, eller buskatt eller rivkatt.

Sen finns det såklart massor av saker att tillägga men det får nog vara någon annan gång.





Fancy.

Måste bara säga att det är mitt nya favvo ord. So Fancy.

Det gillas.



Såhär fancy var jag och Lina för några år sen. Super Fancy alltså.

Skånska.

Detta hände mig när jag fortfarande bodde på Pennygången.
Förevigt jag haft svårt att uttala ordet "Fyrktorget", varje gång blev det "Fyjktojjet" eller "Fryktörjet" eller något annat underligt. En dag skulle jag ta en annan buss än jag brukade och frågade därför med mitt underliga uttala om bussen stannade där.

Busschaffören lyser upp pch frågar mig med sång i rösten - Är du från Kosovo?
Jag lite generat kollat ner i marken och säger - Eh nej, Skåne.
Busschaffören ser rädd ut och blir väldigt generad.
För att muntra upp honom inflikar jag - Jo, men det är ju nästan Danmark så man kan säga att jag inte är riktigt Svensk heller.
Busschaffören skrattar till och börjar sedan - be tusen gånger om ursäkt.
Jag tyckte mest det var lite rolig. När jag sedan hoppar av bussen ropar han efter mig en sista gång - Fööörlåååt!


Det roliga med att jävlas med folk på spårvagnen.

Sitter just nu och lyssnar på två killar som tränar väldigt dålig tyska inne på humanisten (Låter lite som en dålig porrfilm....Eller hur jag tänka mig att en sån låter... Hehe.. safe...). Hade kollat tidet för bibblan, men tydligen hade jag tagit fel och de öppnade inte fören kl 10. Yay for me.

Jag är en snäll människa skulle jag vilja påstå. Artig och trevlig och sånt skit. Men ibland vill jag (som Ika i rutan) bara vara stygg. Och när jag känner det styggamonstret bubbla upp i mig har jag en favorit sak att göra:
Jag reser mig inte upp i spårvagnen.
Ibörjan var det för att jag inte fattade att det var så man gjorde, några meter innan man ska av så ställer sig alla upp (GALENSKAP!!!!) men nu, NU gör jag det för att mata mitt morbida styggmonster.
Jag hör hur de ropar ut "Nästa marklandsgatan" och ser hur personen brevid mig börja ta tag i sin väska eller påse för att demonstrera att de ska av. Hehe, om de bara visste att jag skulle av här med.
Sedan kommer vi närmare och personen börjar vrida på sig lite obekvämt. De tänker säkert "Märker hon inte att jag ska av här". De som är riktigt stirriga brukar oftast fråga om de får gå förbi vilket också är roligt för vi ska av på samma ställe så när dörrarna öppnas så står jag där brevid personen.
Men det roligaste är de som inte vågar fråga. Som bara sitter där och lider och våndas. Man kan nästan se paniken i deras ögon "jag ska av på nästan, jag ska av på nästa JAG SKA AV PÅ NÄSTA!!!!!!"
Efteråt känner jag en äcklande känsla av nöjdhet. Som när man har ätit dendär pizzan man inte borde. Nej inte bara det, som när man ätit dendär pizzan man inte borde och desutom stulits sin kompis pizza med när han var på toa.

Ett plötsligt ryck.

Wiiooh ny FANCY blogg deluXxX! Vet inte riktigt vad som kom över mig men här är den. Bunnytrix 2.0! Tanken är väl att detta ska vara lite mer lättsamt och mest för dedär genialiska guldkornen som man bara måste dela med världen! Tror även att det är mycket det att jag alsolut försöker göra allt för att ignorera min pågående ångest-tenta.
Nåväl, see ya on the flipside!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0