Referens ex.

Har försökt hitta lite böcker till skolan, men det verkar som att de inte finns. De finns inte som referens ex för att de verkar ha blivit utlånade? Och fröken Kerstin Gunnemark var väl inte sådär jätte high på att jag skulle komma in ietnologens bibloke, där det ska finnas ex. För att det är ju inte säkert att de finns där inne... WAT. Är det inte meningen att om det är ett referens ex så ska det finns inne så att alla har tillgång till att läsa den?
Hon var även tvungen att påminna mig två gånger att jag inte fick ta med mig boken. Herpaderp.
Idag är jag bara på dåligt humör. Det är tråkigt väder. Joakims skrivbord är för högt så det går inte att gamea. Måste tvätta massa kläder och det finns inget att göra. Känns desutom väldigt oinspirerande att åka in till bibblan så är kanske inte böckerna där. Bajsbok, bajskurs.


Stoppa pressarna!

Fick precis tillbaka min lunchlåda av Sanne!

På Macdonalds finns orginalen.

Måste bara berätta lite om när jag var på Donkisen på Kungsportsplatsen kl 13.42 förra söndagen.
Det är där alla orginalen i Göteborg verkar hänga.

När jag hade hämtat min MacChicken (CHICKEN GUUUUWD) gick jag först förbi 4 pers som i princip låg ner i i sina stolar och soffan, såg sjukt slitna. En av killarna drog av en liten strumpa på sin benstump.....Och började pilla lite inut sin.. eh.. Stump... Fint sådär vid matbordet. För de andra var detta helt normail. En av killarna gick ut och pratade i telefon. När han hade pratat klart gick han in igen, och då hade hans bordskamrater gått utan honom.

Lite längre in satt det en kille som bara satt och drack en loka med sugrör. Han hade en högljud konversation med sig själv som tydligen var väldigt rolig för han skrattade ganska högt med.

Efter jag hade suttit där ett tag kommer det in två killar. Den ena klädd väldigt mycket i hip hop kläder, och den adra såg lite ut som en old skooool hamnarbetare från Göteborg. De pratade om förstöringen av regnskogen och drog sedan upp en halvdruken flaska rosé.

Och där satt jag och undrade varför just på en söndags eftermiddag. Varför inte på en lördagskväll. Undrar hur se såg på mig.


Webcam is the shit!



Med en webcam kan man ta en massa snygga bilder på sig själv.



Och andra fantastiska saker.


Idéverkstad.


Bitterfittan.

Klockan halv 9 på kvällen knackade det på dörren, "Hej.....Renoverar ni?"
"Nej.... Eller vi sätter ihop lite ikeamöbler"
"Jo.. Nu är det ju så att vi precis har lagt lille M, och skulle det göra nått om ni var lite tystare?"
"Eh, hur gamal är han"
"Jo, han är ju bara 2...."
"Jaha, ja jo, det kan vi göra, vi är tysta."

Klockan halv 6 på morgonen börjar lille M att skrikgråta. Undrar hur de hade reagerat om jag hade gott och knackat på. "Jo hej, nu är det ju så att vi faktisk försöker sova här på morgonen, skulle ni kunna säga åt er unge att sluta gråta så fruktansvärt högt".

Jag vet det är sjukt orättvist att säga så, det är ju inte lille M fel. Men bor man i en lägenhet får man faktisk väsnas till klockan 22 på kvällen. Joakim jobbar till 20 nästan varje kväll. När ska han hinna med dessa sakerna annars? (Vi försöker ju hjälpas tills med det, men risken är att jag måste göra allt om han inte får göra det på kvällarna)
Hur kan man inte hjälpa få dåligt samvete om någon ringer på och säger en sån sak. Ska vi inte kunna ha fest på helgerna för att lille M behöver sova? Och om vi har det, kommer jag inte ha kul för jag tänker på stackars lilla M som inte kan sova, ungen är ju så sjukt söt med.

Helvete då.


Det anti-sociala nätverket.

Har nu kollat igenom halva "the social network", man var ju tvungen att kolla igenom lite what all the fuss was about. Men efter halva så orkade faktiskt inte jag. Man tänker ju att om man ska skapa bilden av Zuckerberg som en sorts antihjälte borde man ju känna att även trots att han har sina brister så hejjar man på honom i slutet. Nu i mitten känner jag att jag hoppas att han blir av med alla sina pengar, att hans ryckte blir totalt förstört och han inte har några vänner kvar. Kan väl tänka mig att i slutet lär sig alla en värdefull läxa och ladida, men vet inte om jag orkar med en hel timme till av att se "Zuckerberg" vara ett ass. Om man nu utgår från denna filmens så är det ju så att han har vänner i början, de som hjälper honom. HUR FAN FICK HAN DEM! Vem orkar vara omkring denna personen mer än 10 min, eller ännu mer vara hans flickvän?
Filmen är ju baserad på verkliga händelser, men mycket där imellan är bullcrap. Känns lite som det borde finns med en disclamer inför filmen då, så man vet att allt man ser inte är sanning.
Visst, man ska göra film för att underhålla. MEN DET UNDERHÅLLER INTE MIG, det är bara plågsamt och jobbigt
Det kan vara så att jag är gnällig och trött, och har inte riktigt ork med detta nu men jag förstår verkligen inte hypen. Desutom har de med massa skum musik spelande lite random i bakrunden. What the hell is upp wiff dat. Det gör samma sak i gladiator där de börjar spela themet lite då och då liiite för högt. SKIT STÖRIGT.

Hur som helst. Från väl se resten imorgon eller nått. Eller what ever im over it.

Under en föreläsning.


Jag lever.

Nu börjar äntligen vardagen komma tillbaka till det vanliga. Efter 2-3 veckors intensiv sjukdom och flytt börjar det ordna upp sig. Sjukdomen? Ja jag fick en jätte rolig inflamation som jag gick runt med 1 en vecka för jag tänkte att jag är bara tramsig, som bara blev värre. Åkte in på akuten, fick piller som visade sig vara fel och fick inga fler ord på att det var farligt att röra på mig. Tänkte det går över. Sen gick jag till doktorn 3 dagar senare och fick världens utskällning för att jag hade flyttat möbler när jag uppenbarligan hade feber. Så hon ordinerade mig en hel veckas sängliggande, verkligen BARA ligga i sängen och lite fler piller. Fick inte göra ett skit. Det var ju lagom roligt när man hade en massa hantverkare som sprang runt i lägenheten och lolade. Kändes sjukt awkward, som att vara en lite spion som låg där och höll koll på att de inte stal mitt fin porslin....
Under den tiden lyckades jag se en hel S. av Star Trek the next generation som totalt fuckade med mitt huvud. Gick runt och tänkte i "rymd-termer" och sa energize till allt. Desutom fick jag världen crush på Jean-Luc Piccard.
Så jag lallade runt i min febriga lilla värld i en vecka eller så medans stackars Martina var här. Hon är dock ganska bra på att underhålla sig själv så det var rätt lungt. Var samma sak för stackars Björn veckan innan (Jag lovar jag är inte allergisk mot dig).
Men nu verkar det vara på rätt spår igen. Fick VG på min tenta, BOYA!
Sen är man i princip färdigflyttad väntar bara på lite möbler, lite som ska köpas på Ikea, och lite som ska komma från Skåne.
Det enda som är lite jobbigt nu är att jag tappade en fotölj på min lilletå i veckan som fortfarande gör ont.


Mys.




Fina Patrik som har tagit fotona igen.

Två dagens pärlor.

Under ett seminarie står Piff och Puff o ch förklarar hur seminariet ska gå till:
Piff - Ni kan få stå, eller sitta om ni tycker det känns bättre.
Peter - Får man ligga?
Ja Peter, man får ligga...

Bunny - Ibland när mamma och pappa smaklöker inte tycker om varandra...
När jag skulle försöka förklarar för lite folk i klassen varför vissa inte gillar päron.

Mer Mjau.

Soot påpekade ett tag sen att detta ordet borde vara med i Mjauordboken:

Mjautrage
- När något händer som lixom inte riktigt är ok!

Listan fortsätter alltså att växa.

Vecka och helg.

Sitter i skolan just nu och skriver för att vi har inget interwebz hemma. Vi har nämligen flytta nu. Och fy fan!!!! Kommer inte flytta igen nu, eller ja kanske men att flytta en hel lägenhet 3 våningar upp utan hiss är fan inte skoj. Känns som att mina vader ska ramla av, eller explodera. Nu håller de iallfall på att tapetsera om. Vi ska få nya tapeter i alla rummen, värsta lyx. Sovrummet är verkligen superfint föruto det faktum att där står saker precis överallt. Men men det är på väg.
Egentligen hade vi inte tänkt ta så mycket detta gången, typ sängen och lite sånt, men tju fivk vi hela lägenheten fick vi med. Mest småsaker kvar nu.
Annars i helgen så hände det inte så mycket saker för mig. Var hemma och tyckte synd om mig själv för jag mådde bajs. Vilket tyvärr orsakade att jag missade Freakshow. Fällde x antal tårar över det. Alla verkade ha super skoj.....KUL FÖR DEM!! JÄTTE GLAD FÖR DERAS SKULL!!! lovarKFJDLFVDFVDFV.. oK  inte vara bitter ... men men . Får spara min outfit tills nätsa gång bara.
Nu dax för skola. hoppas på svar från tenta.

RSS 2.0